”Het gaat niet alleen over ons, het gaat ook om het gevoel”

De warme gevoelens en herinneringen aan het samen koken , delen en eten. Die ervaringen zijn het fundament onder La-Amistad en hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten in ons hart.

Spanje, familie en vrienden (daar ‘de familie die je kiest’ geheten), herinneren ons eraan dat we gelukkig waren, zijn en zullen zijn. Ons motto luid daarom ”Genieten in gezelschap” die deze gevoelens herinnert en versterkt , dat is ons verhaal.

Familie 1985

La-Amistad 1986

Familie 1990

Wijnkelder 1992

La-Amistad 1995

Opa 1997

Ons manifest

Sommige waarden en motieven zijn voor ons niet onderhandelbaar. Ze maken ons tot wie we nu zijn samen met ons verhaal. Drie onwrikbare pijlers onder ons zijn:

Het samen delen

Een van de mooiste zaken in het leven is om het te kunnen delen met anderen. De mensen om ons heen maken ons tot wie we zijn, zo goed en zo kwaad als het gaat. De schrijver Felix Timmermans verwoordde het culinaire deel kernachtig: ‘Samen eten is olie onder de vriendschap.’ Deze momenten van delen doen we met onze vrienden en familie.Daarom zijn onze producten hierop gericht.

Kwaliteit

Wij selecteren onze producten op basis van (hoge) kwaliteit en exclusiviteit. Dat is de garantie om te kunnen genieten van wat La-Amistad te bieden heeft. We zijn daarom erg selectief in ons assortiment en bieden u graag producten aan met o.a. de Spaanse garantielabels ”Tierra de Sabor” en ”DO” en ”IGP” die staan voor Beschermd Geografische Aanduiding.

Genieten

Genieten kun je alleen, maar vooral samen. Creëer de gelegenheid, pak het moment. Het zijn de details die het verschil maken. Onze producten zijn er om te genieten, niet meer niet minder.Of, vrij naar Raoul Follereau: ‘Het genieten duurt soms slechts een moment, maar de herinnering is soms eeuwig.’